7.11.12

De Voedselzandloper in Knokke-Heist

De fel gecontesteerde dokter Kris Verburgh spreekt op vrijdag 23 november om 19.30 u in Scharpoord. Hij doet dat op uitnodiging van het Davidsfonds Knokke i.s.m. vtbKultuur, Volksontwikkeling, Fair Trade Trekkersgroep, Oxfam Wereldwinkel, Oostkustacademie en de Standaard Boekhandel. Verburgh zal het daarbij hebben over zijn visie op “het jong en gezond houden van ons lichaam”. In de bestseller "De Voedselzandloper" stelt de arts dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Het is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over voeding en het verouderingsproces. De 26-jarige Dokter Verburgh doorprikt diëten en voedingsmythes en biedt een model dat een alternatief is voor de verouderde schijf van vijf en de voedseldriehoek. Na de pauze is er kans tot vraagstelling. Einde omstreeks 21.30 u. De auteur zal op die avond ook zijn werk signeren en uiteraard kan de bestseller aangekocht worden.

Kaarten 5 EUR (Uit-pas-, leden Davidsfonds, vtbKultuur), anderen 8 EUR. Houders gezinskaart Volksontwikkeling Knokke-Heist: gratis.
Alle info: Annie Poissonnier, vz a.i. Davidsfonds (tel. 0474291968), Dominiek Segaert, vz vtbKultuur & Volksontwikkeling (tel. 0479691865), Ria Blondeel, Oxfam en Fair Trade (tel. 0476885306) - www.davidsfondsknokke.be