11.8.08

Ritatrappers wonnen weer in Ramskapelle

Net zoals vorig jaar won het team van de Ritatrappers 1 de 4de Grote Prijs Knokse Bandencentrale-Le Boudin Sauvage in Ramskapelle. Het viertal legde de 2 plaatselijke ronden van 5,2 kilometer af in 14 minuten en 41 seconden, dit is 41,68 km per uur, een opmerkelijke prestatie gezien het bochtige parcours en het winderige weer. Tweede waren de Jumpers 1. I Love Duinbergen legde beslag op de derde plaats. In de categorie heren 45+ sleepten de Jumpers oldies de eerste prijs in de wacht, gevolgd door de Ritatrappers 2 en het Triathlon Team Knokke 2. Met een tijd van 14 minuten 56 seconden, behaalden de oldies trouwens een mooie 2de plaats in de algemene rangschikking, een bewijs dat de veteranen zich nog altijd kunnen meten met de jongere generaties renners. Bij de dames behaalden Passe Toujours Vite de overwinning. De Snooker Girlies en Dunestampers werden respectievelijk 2de en 3de. De Waikiki's, die in de algemene rangschikking op de 21ste plaats eindigden,werden als vlugste team op de mountainbike beloond met de speciale MTB-prijs.