Restaurant Roland werd Tearoom Crème Karamel
Na 42 jaren van intensieve aktiviteit
hebben Rita en Roland Marreyt beslist, het iets rustiger aan te pakken en een
punt te zetten achter hun zeer gekend “Restaurant Roland”, in de Lippenslaan te
Knokke-Heist. Rest. Roland was vooral gekend
voor sublieme Bouillabaise en
had een uitgebreid en vast kliënteel. Natasha Coopman de nieuwe zaakvoerster
werkte gedurende 28 jaar aan de zijde
van Roland en Rita en besliste de
zaak uit te baten als Tearoom met de
welluidende naam “Crème Karamel”. Samen met haar zus Sandra, zet zij dus de
stap naar zelfstandigheid. Voorzitter
van de Raad voor Lokale Economie Knokke-Heist, Anne Vervarcke-Pattyn en
zone-verantwoordelijke Hilde Van Belleghem (Slagerij Vandycke) wensten
de jonge ondernemers tijdens de
druk bijgewoonde openingsplechtigheid veel succes toe.
Tearoom Crème Karamel bevindt zich op de Lippenslaan 110 te Knokke-Heist en is
dagelijks geopend van 8 tot 18 uur.
Sluitingsdag :’s dinsdags.
Foto Jones Knokke-Heist, vlnr Hilde Van
Belleghem, Natasha, Sandra, Voorz. Anne Vervarcke-Pattyn