13.10.10

Klanten zaterdag extra verwend in de Bibliotheek Knokke-Heist

Op zaterdag 16 oktober is het klantendag in de bibliotheek van Knokke-Heist. Zoals ieder jaar wordt de klant dan extra verwend met allerlei activiteiten. Wie zaterdag binnenwipt, loopt veel kans op enkele onverwachte ontmoetingen en ervaringen in de bib. ’s Morgens interviewt Bart De Graaf de lokale nieuwscorrespondenten in de leeszaal. Hij stelt de vragen aan Christel Bedert, AJ Beirens en Nobert Minne. Nadien worden de zelfuitleenbalies voor het eerst in gebruik gesteld. Na de middag is er een ‘Meet and Greet’ met Arne Vanhaecke, Piet Baete en Junior Eurosongkandidaat Luís Muyllaert. De hele namiddag signeren misdaadauteurs hun boeken en kan men door Madame en Monsieur Soleil in de toekomst laten kijken. Op 23 oktober sluit de feestweek af met een grote tweedehands media- en boekenverkoop.


Het programma:
Zaterdag 16 oktober: klantendag in Bibliotheek Scharpoord.

v 10.00uur: Bart De Graaf interviewt: Christel Bedert en Norbert Minne, AJ Beirens van de lokale pers (in de leeszaal).
v 11.00 uur: Feestelijke opening van de zelfuitleenbalies gevolgd door receptie Oxfam Wereldwinkel en optreden Krokmesjeu
v 14.00 uur: Verrassende ontmoetingen
v 15.00 uur: Muziek en woord door Arne Vanhaecke en Rik Verheye
v 16.00 uur: Meet and Greet met Arne Vanhaecke, Piet Baete, Luís Muyllaert, ...
v 14 -17 uur: doorlopend: Madame en Monsieur Soleil kijken in uw toekomst, Misdaadauteurs Piet Baete, Marthe Maeren en andere BV's signeren, Grime en ballonplooien; spelletjes van de speel-o-theek.

Klantendag in Filiaal De Buze in Heist
v 10.00 - 12.30 uur:
Drankjes en hapjes geserveerd door Katia Cornelis.
Maurits Dekeyzer, organisator Feesten aan onze gemeente (periode 1955 - 1985) verteltGelegenheid tot inkijken van zijn verzameling dagbladartikels over de gemeente.