11.6.10

Kwaliteitslabel voor 2 Knokke-Heistse bedrijven

Van het project 'De Vlaamse Kust: Een Zee van Kwaliteit' ontvingen zopas 21 horecaondernemingen een kwaliteitslabel. Met twee ervan gaat het om zaken uit Knokke-Heist. Ze behaalden het zogeheten “Q-label” na de goedkeuring van hun kwaliteitsdossier en onaangekondigde bezoeken van inspecteurs. Met de winnende zaakvoerders gaat het om Anthony Van Der Hooft van Restaurant Wim’s en Kelly De Voogt van Restaurant Bistro Koet Feu. Restaurant Wim's is al sedert 1963 een vast gegeven op de zeedijk in Knokke. Volgens Van Der Hooft is “kwaliteit bieden aan de klanten de enige manier om op jaarbasis rendabel te blijven”. Langs de zeedijk in Heist runnen Peter en Kelly De Voogt al drie jaar hun “Koet Feu”. Ook zij zeggen: 'Kwaliteit bieden is het allerbelangrijkste”. Het was voor hen trouwens dé reden om een eigen zaak op te starten.