13.5.08

VVW hoopt op mirakel

In de eindfasewedstrijd tussen VVWestkapelle en Spermalie die op de Molenhoek gespeeld werd, bleek het venijn duidelijk in de staart te zitten. Kort na de rust had Björn Buffel VVW op een 1-0 voorsprong gebracht. In de slotminuten boog Spermalie dit echter om in een ruime en overdreven 1-3 zege. Vijf minuten voor affluiten klom Spermalie op voorsprong toen een vrije trap met de kop in doel werd verlengd. Plots zag de wereld er voor Westkapelle heel anders uit, maar er was nog niks verloren tot de scheidschrechterlijk trio zich in de allerlaatste minuut aan een veaudeville waagde. In een heel verwarrende fase wees de ref plots naar de stip. Ingelbrecht plaatste zich achter de bal maar Kenny Creyf stopte de elfmeter. Tot eenieders verbazing liet de scheidsrechter op aangeven van zijn assistent de strafschop hernemen. Ditmaal mistte Ingelbrecht echter niet en keek Westkapelle tegen een haast onoverbrugbare 1-3 achterstand aan. Er zal dus een mirakel aan te pas moeten komen wil V.V.W alsnog de promotie naar 2e provinciale forceren.